سیدمحمد نادری رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با اشاره به نقش بی نظیر روحانیون در دوره انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اظهار داشت: روحانیون و طلاب علاوه بر نقش آفرینی در عرصه تبلیغی در دوره دفاع مقدس، اسلحه نیز در دست گرفتند و ده ها هزار نفر از این قشر به شهادت رسیدند یا جانباز شدند.
رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت گفت: روحانیون و مبلغان در تبیین لزوم مقاومت در برابر صهیونیست ها و آمریکایی ها و همه مستکبرین عالم نیز نقش مهمی دارند. بر همین اساس باید این نقش آفرینی در قالب های مختلف هنری به اطلاع مردم و آزادی خواهان جهان برسد.
وی با اشاره به استقبال از آثار مجموعه ها و شخصیت های حوزوی در هر رویداد هنری از جمله ششمین جشنواره فیلم کوتاه رسام، اظهار کرد: طلاب در سالیان اخیر مشارکت خوبی در تولید و تدوین آثار هنری در رشته های مختلف هنری داشته اند و آثار خوبی نیز به این جشنواره ارسال کرده اند.
دانایی با تاکید بر ایجاد جریان سازی گسترده رسانه ای برای شکستن سکوت خبری رسانه های دنیا نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، اظهار کرد: ده ها هزار کودک، زن و مرد و از جمله ۲۲۰ خبرنگار طی ۲۰ ماه گذشته در فلسطین به شهادت رسیدند ولی واکنش رسانه های وابسته به جریان سلطه و استکبار، بسیار ناچیز بوده است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم کوتاه رسام برای رساندن صدای مظلومان عالم و به ویژه در دوره حساس کنونی، رزمندگان جبهه مقاومت و مردم غزه به جهانیان، خاطرنشان کرد: از هنرمندان و دغدغه مندان و به ویژه روحانیون و طلاب برای ارسال آثارشان به رویدادهای مختلف هنری سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت دعوت می کنیم.
انتهای پیام. /










نظر شما